Hírek

2017.12.20 9:58

Közösségünk

.

Kapcsolat

  +36 70 329 4305 

Cím: 4225 Debrecen, Március 15. u. 70.

E-mail cím: gargyasandor@gmail.com

Honlap: www.jozsavet.hu

Webáruház: www.jozsapet.hu

Facebook: facebook/jozsavet

Fórum

Adatvédelmi, Cookie szabályzat

Adatvédelmi nyilatkozat

Honlapunkon www.jozsavet.hu nem kezelünk vagy tárolunk a látogatókra vonatkozó, bármilyen módon azonosítható személyes adatot. A látogatókat anonim, nem azonosítható módon fogadja honlapunk. 

Látogatókra vonatkozóan kizárólag statisztikai adatokat tárolunk: látogatók és megtekintett oldalak száma, látogatók mely oldalakról, keresőkből érkeztek hozzánk, mely kulcsszavakra keresve találták meg a honlapot a látogatók. Mindezen adatok a weboldal felhasználói élményének folyamatos javítására szolgálnak. Ezen adatokból a látogatók nem azonosíthatók.

Cookie:
A Honlap látogatóinak számítógépét a rendszer egy ún. cookie-val azonosítja. Ahhoz, hogy a Honlapon minden tartalom megtekinthető legyen, a Vásárló részéről cookie-k engedélyezésére van szükség. Ennek megfelelően a Honlap egyes részeinek letöltésekor cookie-k kerülnek elhelyezésre a Vásárló számítógépén, melyek a Honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek.
A cookie-k olyan kisméretű szövegfájlok, melyeket a számítógép és a böngésző elment. Ennek megtörténtéről a Vásárló a  nem kap további értesítést.

A honlap kétféle cookie-t használ:
• Átmeneti (session) cookie: a session cookie-k a Vásárló látogatása után automatikusan törlődnek. Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy a honlap hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni., tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a Honlap egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni .

• Állandó (persistent) cookie: állandó cookie-t is használ a honlap a jobb Vásárlói élmény érdekében (pl. optimalizált navigáció nyújtása). Ezek a cookie-k hosszabb ideig kerülnek tárolásra a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama attól függ, hogy a Vásárló az internetes böngészőjében milyen beállítást alkalmaz. Az ilyen cookie-k segítségével a honlap adatokat gyűjt névtelen módon optimalizálási célokból. Ezen adatok gyűjtése anoním, nem azonosítható módon történik, tehát a látogató semilyen azonosítható, személyes adatát nem tartalmazza.

• A cookie-k a Vásárló, Látogató személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek. A cookie-k elhelyezésével a honlap célja, hogy a látogatók számára lényeges információkat célzottabban juttasson el.

• A fenti információkat kizárólag a Honlap technikai üzemeltetése érdekében, statisztikai célokra használja fel.
A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció, tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben
• hogyan lehet letiltani a cookie-kat,
• hogyan fogadjon el új cookie-kat, vagy
• hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, illetve
• hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.
A www.jozsavet.hu oldalon használt cookie-k nem okoznak kárt az Ön számítógépében és nem tartalmaznak vírust.

 

Általános jogi közlemény
    A jelen adatvédelmi nyilatkozat (továbbiakban: nyilatkozat) tartalmazza a honlap használatával összefüggő adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető a honlapon. A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot jelen közlemény bármikori megváltoztatására. Az üzemeltető (Dr. Gargya Sándor, 4225 Debrecen, Március 15. utca 70.) magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát.

    Amennyiben látogatónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük írja meg nekünk és kollégánk megválaszolja kérdését. Az üzemeletető elkötelezett a honlap szolgáltatás minőségének a legmagasabb szinten tartása irányában, a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért azonban semmilyen felelősséget nem vállal.

A honlap üzemeltetője: 

Dr. Gargya Sándor

4225, Debrecen, Március 15. utca 70.

+36703294305

gargyasandor@gmail.com

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-124862/2017
Adószám: 50226742-2-29
Nyilvántartási szám: 29047493

Webhosting szolgáltató:UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu

 


Adatkezelési alapelvek
      Az üzemeltető számára alapvető cél a látogatók személyes adatainak védelme, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az üzemeltető látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az alábbiakban ismertetjük adatkezelési alapelveinket, bemutatjuk azokat az elvárásokat, melyeket az üzemeltető saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott és betart.

    Az üzemeltető adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal ( Infotv ).
       A honlapon adatkezelést az üzemeltető végez, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. 
Adatvédelmi incidens kezelése:
      Miután nem tárolunk, gyűjtünk és kezelünk személyes adatokat, ezért a honlap esetleges feltörése esetén nem sérülhetnek a látogatók személyes adatai.
      Amennyiben mindezek ellenére tudomásunkra jut a honlappal kapcsolatos adatvédelmi incidens, arról haladéktalanul, de legkésőbb 72 órán belül értesítjük az Adatvédelmi hatóságot (NEMZETI ADATVÉDELMI ÉS INFORMÁCIÓSZABADSÁG HATÓSÁG) illetve az adatvédelmi incidensben érintett személyeket.
Jelen adatvédelmi nyilatkozat hatályba lépésének időpontja 2018.02.27.
Honlap készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát honlapunk Adatvédelmi szabályzata szerint. Azért használunk Cookie-kat, hogy javíthassunk a szolgáltatásokon. Néhány általunk használt Cookie elengedhetetlen az egyes szolgáltatások megfelelő működése érdekében, mások információkat gyűjtenek a weboldal használatával kapcsolatban (statisztikák), hogy még kényelmesebb és hasznosabb oldalt teremthessünk. A cookie-k nem tárolnak a weboldal látogatóiról azonosítható, személyes adatot!