Közösségünk

.

Kapcsolat

  +36 70 329 4305 

Cím: 4225 Debrecen, Március 15. u. 70.

E-mail cím: gargyasandor@gmail.com

Honlap: www.jozsavet.hu

Facebook: facebook/jozsavet

Térkép

 

A gazdik figyelmébe ajánljuk a kisállatok időpont-egyeztetés alapján történő ellátását, ezáltal lényegesen kevesebb a várakozási idő, megszűnnek a sorban állás kellemetlenségei.

 

 Időpont egyeztetés:

  +36 70 329 4305

 

Dr. Gargya Sándor állatorvos telefonszáma

 

 Állatorvosi rendelő címe:

           4225 Debrecen, Március 15. utca 70.

Parkolási lehetőség a rendelő előtt, saját parkolóban vagy az utcán.

Tel.: +3670/3294305

 

Térkép :

Nagyításhoz, útvonaltervezéshez kattintson a térképre, vagy az alatta lévő szövegre.

 


Nagyobb térképre váltás

 

 

 

 Amennyiben kedvencének előre tervezhető orvosi ellátásra van szüksége és szeretné elkerülni a várakozást, javasoljuk a telefonon történő, illetve személyes időpont egyeztetést. Az egyeztetett időpontra érkező pácienseink előnyt élveznek a nem időpontra érkezőkkel szemben. Ettől csak azokban az esetekben térünk el, amikor egy beteg állatnak azonnali, sürgős orvosi ellátásra van szüksége. Ezekben az esetekben igyekszünk úgy végezni munkánkat, hogy az időpontra érkező beteg 10- 20 percnél ne várjon többet. Ha előre látjuk, hogy az adott időpontot nem tudjuk tartani - pl. sürgősségi műtét végzése miatt- az időpontra érkező betegeket telefonon értesítjük a várható csúszásról.

A kölcsönösség jegyében, amennyiben Ön nem tud megjelenni az előre egyeztetett időpontban, vagy késik, kérjük értesítsen minket a +3670/329-4305-ös telefonszámon. 

 

 

Honlap készítés