Közösségünk

.

Kapcsolat

  +36 70 329 4305 

Cím: 4225 Debrecen, Március 15. u. 70.

E-mail cím: gargyasandor@gmail.com

Honlap: www.jozsavet.hu

Facebook: facebook/jozsavet

A rendelő munkatársai

2017.10.26 15:16
Munkatársak

    

    Papp Gyula, szaksegéd     

.

 

Dr. Gargya Sándor, kisállatgyógyász szakállatorvos 

A kezdetek       

        1975-ben születtem Hajdúböszörményben, ahol gyerekkoromtól kezdve körbevettek az állatok. Az itteni, vidéki élet és az állatok szeretete indított el állatorvosi pályafutásomon. 
 
A tanulmányok

        Általános iskolai éveimet szintén Hajdúböszörményben töltöttem és 3. osztályos koromban határoztam el, hogy állatorvos szeretnék lenni, amikor is parvo-vírusos bélgyulladásból gyógyult fel az első saját kis német-juhász kutyám. A középiskolai tanulmányaimat természettudományi szakirányban a debreceni Ady Endre Gimnáziumban végeztem, ahonnan azonnal felvételt nyertem az Állatorvos-tudományi Egyetemre.
 
A hivatás
  • 2000-ben szereztem általános állatorvosi diplomát évfolyam elsőként. Gyakornoki évemet Debrecenben és az Állatorvos-tudományi Egyetem Belgyógyászati Tanszékén töltöttem.
  • 2001-2004 között a debreceni Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző Állomás élelmiszerhigiéniai osztályvezető állatorvosaként óvtam az emberek egészségét, felügyeletem a megyében működő élelmiszer-előállító helyeket. Ezzel párhuzamosan mivel a hivatásomról, az állatok gyógyításáról, nem tudtam lemondani kisállat-klinikus állatorvosként dolgoztam a debreceni Vezér Állategészségügyi Centrum rendelőjében.
  • 2004 év közepén ezt a két tevékenységet már nem tudtam egymás mellett végezni, ezért innentől csak a klinikai állatorvosi munkát végeztem. A nagyszámú eset során igen nagy tapasztalatra tettem szert és a folyamatos továbbképzések során egyre inkább specializálódtam. Az általános belgyógyászati vizsgálatok és kezelések mellett kardiológiai vizsgálatokat, szaporodásbiológiai vizsgálatokat, lágysebészeti műtéteket, műszeres diagnosztikai vizsgálatokat (ultrahang, röntgen, endoszkóp) végeztem elsősorban.
  • 2010 októberétől magánállatorvosként tevékenykedem Debrecen területén és gyógyítom a kedvtelésből tartott állatkákat a gazdijuk nagy örömére.Jelenleg Debrecen-Józsán lakom
  • 2015-ben újra beülve az Állatorvosi Egyetem előadótermeibe elkezdtem a 2 éves Kisállatgyógyász Szakállatorvosi posztgraduális képzést a munka mellett. 2017-ben jelessel diplomáztam.
  • Hobbi:  állatorvosi hivatásomon kívül gyermekeim, barkácsolás, rajzolás, motorozás, olvasás…
 
 .

 .

 

 Papp Gyula szaksegéd

 1980. november 27-én születtem Debrecenben. Konyáron nőttem fel, igazi vidéki hangulatban. Sokak szerint ez látszik is. 

Itt végeztem el az általános iskolát, majd Gyulán a Munkácsy Mihály gimnáziumban érettségiztem.

Iskola után a vendéglátásban kezdtem dolgozni. 

Sanyával 2008-ban találkoztunk egy éjszakai ügyelet alkalmával. Balesetes kutyánkat Ő mentette meg. Többszöri sikeres műtét, és hosszas rehabilitáció után teljesen rendbe hoztuk a sérültet. Azóta is remekül van. Ez kölcsönös tiszteletet váltott ki belőlünk, és megalapozta későbbi barátságunkat.

Második fiam születése után elegem lett az éjszakázásból és a vendéglátásból, valami nyugisabb, kiszámíthatóbb munkát akartam (nem sikerült ).

Igaz, most többet tudok a családommal lenni, és marad időm más dolgokra is.

Szeretem a küzdősportokat, szívesen olvasok, vagy játszom a kutyáimmal.

.

 

Honlap készítés