Közösségünk

.

Kapcsolat

  +36 70 329 4305 

Cím: 4225 Debrecen, Március 15. u. 70.

E-mail cím: gargyasandor@gmail.com

Honlap: www.jozsavet.hu

Webáruház: www.jozsapet.hu

Facebook: facebook/jozsavet

A rendelő munkatársai

2017.10.26 15:16
Munkatársak

    

    Papp Gyula, szaksegéd     

Bakó Zsuzsa, szaksegéd

 

 

Dr. Gargya Sándor, kisállatgyógyász szakállatorvos 

A kezdetek       

        1975-ben születtem Hajdúböszörményben, ahol gyerekkoromtól kezdve körbevettek az állatok. Az itteni, vidéki élet és az állatok szeretete indított el állatorvosi pályafutásomon. 
 
A tanulmányok

        Általános iskolai éveimet szintén Hajdúböszörményben töltöttem és 3. osztályos koromban határoztam el, hogy állatorvos szeretnék lenni, amikor is parvo-vírusos bélgyulladásból gyógyult fel az első saját kis német-juhász kutyám. A középiskolai tanulmányaimat természettudományi szakirányban a debreceni Ady Endre Gimnáziumban végeztem, ahonnan azonnal felvételt nyertem az Állatorvos-tudományi Egyetemre.
 
A hivatás
  • 2000-ben szereztem általános állatorvosi diplomát évfolyam elsőként. Gyakornoki évemet Debrecenben és az Állatorvos-tudományi Egyetem Belgyógyászati Tanszékén töltöttem.
  • 2001-2004 között a debreceni Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző Állomás élelmiszerhigiéniai osztályvezető állatorvosaként óvtam az emberek egészségét, felügyeletem a megyében működő élelmiszer-előállító helyeket. Ezzel párhuzamosan mivel a hivatásomról, az állatok gyógyításáról, nem tudtam lemondani kisállat-klinikus állatorvosként dolgoztam a debreceni Vezér Állategészségügyi Centrum rendelőjében.
  • 2004 év közepén ezt a két tevékenységet már nem tudtam egymás mellett végezni, ezért innentől csak a klinikai állatorvosi munkát végeztem. A nagyszámú eset során igen nagy tapasztalatra tettem szert és a folyamatos továbbképzések során egyre inkább specializálódtam. Az általános belgyógyászati vizsgálatok és kezelések mellett kardiológiai vizsgálatokat, szaporodásbiológiai vizsgálatokat, lágysebészeti műtéteket, műszeres diagnosztikai vizsgálatokat (ultrahang, röntgen, endoszkóp) végeztem elsősorban.
  • 2010 októberétől magánállatorvosként tevékenykedem Debrecen területén és gyógyítom a kedvtelésből tartott állatkákat a gazdijuk nagy örömére.Jelenleg Debrecen-Józsán lakom feleségemmel és két gyönyörű kisfiammal.
  • 2015-ben újra beülve az Állatorvosi Egyetem előadótermeibe elkezdtem a 2 éves Kisállatgyógyász Szakállatorvosi posztgraduális képzést a munka mellett. 2017-ben jelessel diplomáztam.
  • Hobbi:  állatorvosi hivatásomon kívül gyermekeim, családom, motorozás, olvasás…
 
 .

 .

 

 Papp Gyula szaksegéd

 1980. november 27-én születtem Debrecenben. Konyáron nőttem fel, igazi vidéki hangulatban. Sokak szerint ez látszik is. 

Itt végeztem el az általános iskolát, majd Gyulán a Munkácsy Mihály gimnáziumban érettségiztem.

Iskola után a vendéglátásban kezdtem dolgozni. 

Sanyával 2008-ban találkoztunk egy éjszakai ügyelet alkalmával. Balesetes kutyánkat Ő mentette meg. Többszöri sikeres műtét, és hosszas rehabilitáció után teljesen rendbe hoztuk a sérültet. Azóta is remekül van. Ez kölcsönös tiszteletet váltott ki belőlünk, és megalapozta későbbi barátságunkat.

Második fiam születése után elegem lett az éjszakázásból és a vendéglátásból, valami nyugisabb, kiszámíthatóbb munkát akartam (nem sikerült ).

Igaz, most többet tudok a családommal lenni, és marad időm más dolgokra is.

Szeretem a küzdősportokat, szívesen olvasok, vagy játszom a kutyáimmal.

.

 

 

Bakó Zsuzsa szaksegéd

   

Debrecenben születtem, itt végeztem tanulmányaimat is.

Állattenyésztő szakon érettségiztem, majd Agrármérnöki, és Környezetvédelmi diplomát szereztem.

Az állatok szeretete egész eddigi életembem során végig kísért.

11 éves koromban kaptam első pointer kutyámat, majd 15 évesen született meg az első almom Alademma kennelnév alatt. Azóta is ezt a fajtát, tartom és tenyésztem, Jelenleg párommal, 4 pointerünkkel és egy macskával élek együtt.

10 éve dolgozom állatorvosi asszisztensi munkakörben, nagy örömömre a Józsavet csapatát erősíthetem.

Honlap készítés