Közösségünk

.

Kapcsolat

  +36 70 329 4305 

Cím: 4225 Debrecen, Március 15. u. 70.

E-mail cím: gargyasandor@gmail.com

Honlap: www.jozsavet.hu

Webáruház: www.jozsapet.hu

Facebook: facebook/jozsavet

Adatvédelmi, Cookie szabályzat

Alábbi tájékoztatónk kifejezetten a honlap használatával kapcsolatos

Amennyiben a rendelőben történő betegellátás kapcsán kezelt adatokról szeretne többet megtudni, kérem kattintson az alábbi linkek valamelyikére:

A rendelő szolgálatásaira vonatkozó adatvédelmi tájékoztató

Adatvedelmi-kamerarendszer-jozsavet.pdf

A www.jozsavet.hu honlapra vonatkozó adatvédelmi tájékoztató:

 

A látogató, érintett a Honlap használatával elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez.

Honlapunkon www.jozsavet.hu nem kezelünk vagy tárolunk a látogatókra vonatkozó, bármilyen módon azonosítható személyes adatot. A látogatókat anonim, nem azonosítható módon fogadja honlapunk.

Látogatókra vonatkozóan kizárólag általános statisztikai adatokat tárolunk: látogatók és megtekintett oldalak száma, látogatók mely oldalakról, keresőkből érkeztek hozzánk, mely kulcsszavakra keresve találták meg a honlapot a látogatók. Mindezen adatok a weboldal felhasználói élményének folyamatos javítására szolgálnak. Ezen adatokból a látogatók nem azonosíthatók.

Azaz, ha Ön böngészi a honlapunkat, mi nem tudjuk Önt azonosítani, csupán arról tudunk, aznap hányan és milyen forrásból pl. google, …érkeztek az oldalunkra.

Általános jogi közlemény

    A jelen adatvédelmi nyilatkozat (továbbiakban: nyilatkozat) tartalmazza a honlap használatával összefüggő adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető a honlapon. A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot jelen közlemény bármikori megváltoztatására. Az üzemeltető (Dr. Gargya Sándor, 4225 Debrecen, Március 15. utca 70.) magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát.

A honlap üzemeltetője:

Dr. Gargya Sándor

4225, Debrecen, Március 15. utca 70.

+36703294305

gargyasandor@gmail.com

Adatvédelmi nyilvántartási szám:            NAIH-124862/2017

Adószám:           50226742-2-29

Nyilvántartási szám:       29047493

Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.

H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu

 

Adatkezelési alapelvek

      Az üzemeltető számára alapvető cél a látogatók személyes adatainak védelme, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az üzemeltető nem kezel személyes adatokat a látogatókról és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

 Az alábbiakban ismertetjük adatkezelési alapelveinket, bemutatjuk azokat az elvárásokat, melyeket az üzemeltető saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott és betart.

       A honlapon adatkezelést az üzemeltető nem végez. A www.jozsavet.hu honlapon nincs lehetőség hírlevél feliratkozásra, regisztrációra és közvetlen kapcsolatfelvételre, tehát a látogatóknak nem szükséges személyes adatokat megadniuk a honlap használatához.

Honlapunk kizárólag bemutatkozó, tájékoztató jellegű oldal, ahol a látogatóknak lehetősége van megismerni a JózsaVet Kisállatorvosi Rendelőt.

Cookie:

Honlapunk úgynevezett technikai cookie-kat használ, Önnek lehetősége van a cookie használatot engedélyezni, hozzájárulni, illetve tiltani közvetlenül az oldalunk megnyitása után. Ezt a döntését bármikor meg tudja változtatni a honlap alsó részén található kis szürke „fül” megnyitásával.

Amennyiben Ön nem engedélyezi a cookie-k használatát, előfordulhat, hogy nem működik az Ön számítógépén megfelelően a honlap, ezt a döntést ebben az esetben bármikor visszavonhatja.

Mi az a cookie vagy „süti”:             

A cookie-k olyan kisméretű szövegfájlok, melyeket a számítógép és a böngésző elment. Ennek megtörténtéről a Vásárló a  nem kap további értesítést.

A Honlap látogatóinak számítógépét a rendszer egy ún. cookie-val azonosítja. Ahhoz, hogy a Honlapon minden tartalom megtekinthető legyen, a Vásárló részéről előfordulhat, cookie-k engedélyezésére van szükség. Ennek megfelelően a Honlap egyes részeinek letöltésekor cookie-k kerülnek elhelyezésre a Vásárló számítógépén, melyek a Honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek.

A honlap a következő típusú cookie-t használja:

• Átmeneti (session) cookie: a session cookie-k a Vásárló látogatása után automatikusan törlődnek. Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy a honlap hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni., tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a Honlap egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni .

• Állandó (persistent) cookie: állandó cookie-t is használ a honlap a jobb Vásárlói élmény érdekében (pl. optimalizált navigáció nyújtása). Ezek a cookie-k hosszabb ideig kerülnek tárolásra a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama attól függ, hogy a Vásárló az internetes böngészőjében milyen beállítást alkalmaz. Az ilyen cookie-k segítségével a honlap adatokat gyűjt névtelen módon optimalizálási célokból. Ezen adatok gyűjtése anoním, nem azonosítható módon történik, tehát a látogató semmilyen azonosítható, személyes adatát nem tartalmazza.

• A cookie-k a Vásárló, Látogató személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek. A cookie-k elhelyezésével a honlap célja, hogy a látogatók számára jobb felhasználói élményt teremtsen.

• A fenti információkat kizárólag a Honlap technikai üzemeltetése érdekében, statisztikai célokra használja fel.

A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció, tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben

• hogyan lehet letiltani a cookie-kat,

• hogyan fogadjon el új cookie-kat, vagy

• hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, illetve

• hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.

Segítség:https://support.google.com/accounts/answer/61416co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=hu

A www.jozsavet.hu oldalon használt cookie-k nem okoznak kárt az Ön számítógépében és nem tartalmaznak vírust.

A honlap biztonságos használata:

A www.jozsapet.hu weboldal az unas.hu rendszerében üzemel azaz a webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft., H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu. Az Unas Online Kft mindent megtesz az adatbiztonság érdekében, azaz nem használ nyílt forráskódú részeket, rendszereik zártak.

SSL tanúsítvány:

A www.jozsavet.hu honlap SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, amely csak biztonságos szerveren tárolt honlapok számára elérhető.

Kapcsolatfelvételi lehetőségek a honlapon és az ezekkel kapcsolatos adatvédelmi tájékoztató:

Amennyiben Ön időpontegyeztetés, tanács kérése, információszerzés céljából fel szeretné venni a Józsavet Kisállatorvosi Rendelővel a kapcsolatot, több módon is megteheti ezt.

Az alábbiakban részletezzük a kapcsolatfelvétel során hozzánk eljuttatott személyes adatainak kezelését, amennyiben Ön felveszi velünk a kapcsolatot az alábbiakban felsorolt módozatok valamelyikén, Ön ezzel önkéntesen adja meg személyes adatait, így az adatkezelés jogalapja az Önkéntes hozzájárulás.

Az adattakarékosság,adatminimalizálás elve alapján kérjük Önt, hogy amennyiben telefonon, email-ben vagy postai levél útján veszi fel velünk a kapcsolatot, törekedjen arra, hogy kizárólag a konkrét probléma megoldásához feltétlenül személyes szükséges adatokat adja meg számunkra.

Az alábbi módokon tudja velünk felvenni a kapcsolatot és ezzel az alábbi személyes adatok kezeléséhez járul hozzá:

  • telefonon. Telefonszámunk +36703294305. Ezen a számon kérhet tőlünk a kisállatorvosi ellátásra időpontot, illetve amennyiben lehetséges, tanácsokat az Ön kisállatára vonatkozóan. Ebben az esetben általában a következő adatokat kezeljük: Az Ön (az érintett) neve, telefonszáma. Amennyiben előjegyzést, időpontot adunk az Ön számára, nem kötelező megadnia ezen adatait, vagyis a személyes adatok kezelése ebben az esetben önkéntes hozzájáruláson alapul. Időpont egyeztetésre szolgáló személyes adatokat kizárólag addig tárolunk, ameddig szükséges (maximum 3 hónapig) az adattakarékosság elve szerint. Az Ön kifejezett kérésére ezen személyes adatait 48 órán belül töröljük.  Adatait az Ön hozzájárulása nélkül harmadik félnek nem adjuk ki.
  • email-ben: gargyasandor@gmail.com email címre küldött elektronikus levelében kérhet tőlünk a kisállatorvosi ellátásra időpontot, illetve amennyiben lehetséges, tanácsokat az Ön kisállatára vonatkozóan. Ebben az esetben általában a következő adatokat kezeljük: email cím, név, telefonszám. Itt is törekszünk az adattakarékosságra. Érdekmúlás esetén vagy az Ön kifejezett kérésére, töröljük az Ön adatait. Adatait az Ön hozzájárulása nélkül harmadik félnek nem adjuk ki.
  • postai levél útján: Ebben az esetben általában a következő adatokat kezeljük: email cím, név, telefonszám. postacím. Itt is törekszünk az adattakarékosságra. Érdekmúlás esetén, vagy az Ön kifejezett kérésére, töröljük az Ön személyes adatait. Adatait az Ön hozzájárulása nélkül harmadik félnek nem adjuk ki.
  • facebook oldalunkon keresztül: Adatkezelő, üzemeltető elérhető a Facebook közösségi portálon, valamint más közösségi oldalakon.

    A közösségi oldalak, azon belül is különösen a Facebook oldal használata és az azon keresztül, az Adatkezelővel történő kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, és egyéb, a közösségi oldal által megengedett művelet önkéntes hozzájáruláson alapul. Az érintettek köre: Azon természetes személyek, akik az adatkezelő közösségi oldalait, különösen facebook.com közösségi oldalán lévő oldalt vagy azon megjelenő tartalmakat önként követik, megosztják, kedvelik.

    Kezelt adatok köre és célja: érintett publikus neve, azonosítás; publikus fotója, azonosítás; publikus e-mail címe, kapcsolattartás; érintett közösségi oldalon keresztül küldött üzenete, kapcsolattartás; érintett általi értékelés, vagy más művelet eredménye, minőségjavítás, vagy egyéb művelet célja.

    Az üzemeltető, adatkezelő az érintettekkel a közösségi oldalon keresztül kizárólag akkor kommunikál, és így a kezelt adatok körének célja akkor válik lényegessé, ha az érintett a közösségi oldalon keresztül keresi meg az adatkezelőt.

    A közösségi portálokon, különösen a Facebook-on történő jelenlét és az azzal kapcsolatos adatkezelés célja a weboldalon található tartalmak közösségi oldalon történő megosztása, publikálása, marketingje. A közösségi oldal segítségével az érintett tájékozódhat a legújabb akciókról is.

    Érintett a közösségi oldal feltételei alapján önként hozzájárul az Adatkezelő tartalmainak követésével, kedveléséhez.  

    Érintett az adott közösségi oldal adatkezeléséről tájékoztatást az adott közösségi oldalon kaphat, ennek megfelelően a Facebook oldal adatkezeléséről tájékoztatást a www.facebook.com címen kaphat.

    Adatkezelés időtartama: érintett kérésére törlésig.

    Az adatkezelés módja: elektronikusan, manuálisan.

    Adatok forrása: közvetlenül az érintettől.

 

    Az üzemeltető adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló, önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal ( Infotv ; GDPR ).

Adatvédelmi incidens kezelése:

      Mivel nem tárolunk, gyűjtünk és kezelünk személyes adatokat, ezért a honlap esetleges feltörése esetén nem sérülhetnek a látogatók személyes adatai.

      Amennyiben mindezek ellenére tudomásunkra jut a honlappal kapcsolatos adatvédelmi incidens, arról haladéktalanul, de legkésőbb 72 órán belül értesítjük az Adatvédelmi hatóságot (NEMZETI ADATVÉDELMI ÉS INFORMÁCIÓSZABADSÁG HATÓSÁG) illetve az adatvédelmi incidensben érintett személyeket.

Hova fordulhat az Érintett az önrendelkezési jog megsértése esetén?

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Telefon: +36 (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

www: http://www.naih.hu

e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

Az Érintett a jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. Azt, hogy az adatkezelés a jogszabályban foglaltaknak megfelel, az Adatkezelő köteles bizonyítani. Abban az esetben, ha az Adatkezelő az Érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével az Érintett személyiségi jogát megsérti, az Érintett az Adatkezelőtől sérelemdíjat követelhet.

    Amennyiben látogatónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük írja meg nekünk és kollégánk megválaszolja kérdését.

Az üzemeltető elkötelezett a honlap szolgáltatás minőségének a legmagasabb szinten tartása irányában, a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért azonban semmilyen felelősséget nem vállal.

 

Jelen adatvédelmi nyilatkozat hatályba lépésének időpontja 2018.05.16.

A rendelő szolgáltatásaira vonatkozó adatvédelmi tájékoztatók:

A rendelő szolgálatásaira vonatkozó adatvédelmi tájékoztató

Adatvedelmi-kamerarendszer-jozsavet.pdf

Honlap készítés